آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی

۳۴ مطلب در دی ۱۳۹۳ ثبت شده است



 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

پودر ژله 3 بسته کوچک (ژله گیلاس)
آب 3 فنجان (آب جوش)
شکر 55 گرم
آب پرتقال 3/4 فنجان
کنسرو آناناس 1 عدد (آناناس له شده)
سیب 5 فنجان (رنده شده)
خامه به مقدار لازم (خامه زده شده)

طرز تهیه:


ژله را با آب جوش و شکر به مدت دو دقیقه مخلوط کنید و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بگذارید خنک شود. در این زمان سیب و آناناس را به مخلوط اضافه کنید و داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس روی آن خامه شیرین را قرار دهید و سرو نمایید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۳۶
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

پنیر مکزیکی 2.5 فنجان (رنده شده)
سس کاتالینا 340 گرم
پیازچه 4 عدد (خرد شده)
کرفس 1 فنجان (خرد شده)
زیتون 120 گرم (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای زرد - خرد شده)
گوجه فرنگی 300 گرم (گوجه های خیلی کوچک - 2 یا 4 قسمت شده بسته به سایزشان)
لوبیا چیتی 1 کنسرو
لوبیا قرمز 1 کنسرو
پنیر فلفلی 300 گرم

طرز تهیه:
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۳۳
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

پرتقال 2 عدد (پوست کنده و خرد شده)
ترب 1 فنجان (خرد شده)
میگو میگو 450 گرم (پخته)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
انار 1/2 فنجان (دانه انار)
آووکادو 1 عدد (از طول 4 تکه شده سپس نازک ورقه شود)
پیازچه 1/4 فنجان (خرد شده)
کاهو 2 فنجان (خرد شده)
خمیر پیتزا 4 عدد (خمیر گندم)
بادام 2 قاشق غذاخوری (تست شده)

مواد اولیه سس لوبیا :

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر 1/2 قاشق چای خوری (خرد شده)
کرفس 4 قاشق غذاخوری (خرد شده)
کنگر 1 فنجان (مغز کنگر، پخته شده)
پنیر خامه ای 115 گرم (کم چرب، در دمای اتاق)
کنسرو لوبیا 1 عدد (1/2 کنسرو برای سالاد کنار گذاشته شود)
فلفل قرمز 1/16 قاشق چای خوری (اختیاری)
پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد اولیه سرکه مرکبات :


پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
آب پرتقال 1/2 فنجان
آب گریپ فروت 1/4 فنجان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/16 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۲۹
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

ترب 1 عدد (متوسط، خلال شده)
کنسرو لوبیا 2 عدد (لوبیا سیاه)
پیازچه 4 عدد (خرد شده)
ذرت 285 گرم
فلفل جالاپنو 1 عدد (بدون هسته و خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/2 فنجان (فلفل دلمه ای قرمز خرد شده)
گشنیز 1/2 فنجان (خرد شده)

مواد اولیه سس :


فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:


در یک کاسه بزرگ، ترب، لوبیا، پیازچه، ذرت، فلفل جالاپنو، فلفل دلمه ای قرمز و گشنیز را مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، مواد تشکیل دهنده سس را مخلوط کنید و روی سالاد بریزد و هم بزنید و سرو نمایید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۱۹
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 18 نفر
کاهو 1 دسته
پنیر پارمسان 1.5 فنجان
پنیر موزارلا 2 فنجان (رنده شده)
سینه مرغ 6 عدد (پخته و خرد شده)
بادام 1/2 فنجان (تست شده)

مواد اولیه سس :

شکر 225 گرم
سرکه 1/2 فنجان
خردل 1 قاشق چای خوری
نمک 1.5 قاشق چای خوری
پیاز 1/2 فنجان (پیاز قرمز خرد شده)

طرز تهیه:


مواد تشکیل دهنده سس را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و یک فنجان روغن کانولا به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید تا اینکه پیاز ها کاملا ریز شوند و سس کاملا ترکیب شود.
کاهو و باقی ترکیبات را با یکدیگر مخلوط کنید و سس روی سالاد بریزید و سرو نمایید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۱۶
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
انگور 2 تا 3 فنجان (انگور سبز دانه درشت)
کیوی 2 عدد (خرد شده)
سیب 2 عدد (سیب سبز خرد شده)
خامه به مقدار لازم (خامه زده شده)

طرز تهیه:


در یک کاسه بزرگ، میوه ها را با یکدیگر مخلوط کنید و بین شش کاسه به طور مساوی تقسیم کنید و روی هرکدام خامه بریزید و سرو نمایید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۱۴
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
کنسرو لوبیا 3 عدد (لوبیا سفید - لوبیا چیتی - لوبیا قرمز)
فلفل سبز 115 گرم (فلفل شیرین)
فلفل دلمه ای 1 عدد (1/2 فلفل دلمه ای قرمز + 1/2 فلفل دلمه ای سبز، خرد شده)
پیاز 1/2 پیاز (پیاز قرمز خرد شده)
کرفس 1 عدد (ساقه کرفس خرد شده)
گشنیز 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)

مواد اولیه سس :

سرکه برنج 1/4 فنجان
روغن زیتون 1/4 فنجان
شکر 2.5 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/4 قاشق چای خوری
زیره 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۰۹
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 5 نفر
کیوی 1 عدد (بدون پوست و خرد شده)
سیب 1 عدد (بدون پوست و هسته و خرد شده)
رازبری 115 گرم
توت فرنگی 225 گرم (خرد شده)
شکر 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1/2 قاشق غذاخوری
مربا 1.5 قاشق غذاخوری (هر مربای دلخواه)
نان تورتیلا 10 عدد
کره 4 قاشق غذاخوری
شکر دارچینی 2 فنجان

طرز تهیه:
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۲:۰۵
آشپز باشی






 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
خامه ترش 1 فنجان (کم چرب)
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
دانه خشخاش 1 قاشق غذاخوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب 4.5 فنجان (2 و 1/4 فنجان سیب قرمز - 2 و 1/4 فنجان سیب سبز، خرد شده)
کلم 1 فنجان (خرد شده)
زرشک 1/3 فنجان
گردو 1/3 فنجان (خرد شده)

طرز تهیه:


در یک کاسه، خامه ترش، آبلیمو، سرکه، شکر، دانه خشخاش، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
سپس سیب، کلم ، زرشک و گردو را مخلوط کنید و به مدت یک ساعت قبل از سرو داخل یخچال قرار دهید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۱:۳۸
آشپز باشی






 
مواد اولیه :

برای 2 نفر
پنیر موزارلا 10برش
گوجه فرنگی 4عدد
سس سویا به میزان لازم
ریحان به میزان لازم (تازه)
روغن زیتون 5قاشق غذاخوری
سرکه سیب 3قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۳ ، ۲۰:۵۹
آشپز باشی