آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش تهیه‌ی سوپ سفید قارچ

يكشنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۳، ۰۹:۴۶ ق.ظ

سوپ قارچ

مواد لازم برای سوپ سفید قارچ

ران مرغ                                      دو عدد

آرد برنج                                      دو قاشق غذاخوری

شیر                                          شش لیوان

پیاز                                             یک عدد

روغن حیوانی                             دو قاشق غذاخوری

جو پرک                                      دو کاسه سوپ‌خوری

قارچ                                           نیم کیلو

نمک و زعفران                            به مقدار لازم

فلفل دلمه‌ای                             نصف عدد

 

با این مقدار مواد لازم تعداد 13 کاسه ماست‌خوری از ”‌سوپ سفید قارچ“ خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای سوپ سفید قارچ

دو عدد ران مرغ (حدود 500 گرم) و یا یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه آن جدا شده است) گوشت خالص آن حدود 200 گرم می‌باشد. و یا چهار عدد مغز ران مرغ (حدود 500 گرم).

مرغمرغ

یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. نصف عدد فلفل دلمه‌ای خردشده که در یک فنجان قرار دارد، معادل 40 گرم.

فلفل دلمه ایطرز تهیه سوپ رشته

دو کاسه ماست‌خوری جو پرک، معادل 200 گرم. شش لیوان شیر، حدوداً یک و نیم لیتر.

شیرجو پرک

سه کاسه ماست‌خوری قارچ، معادل نیم کیلوگرم. دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی، حدود 50 گرم.

روغن حیوانیقارچ

نمک به مقدار لازم و کمی زعفران برای تزئین

زعفراننمک

دو قاشق غذاخوری آرد برنج معادل 30 گرم.

آرد برنج

طرز تهیه سوپ سفید قارچ

چهار عدد مغز ران مرغ، یک عدد پیاز درسته، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود 2 الی 3 ساعت می‌پزیم.

سوپ قارچ

آب مرغ را جدا کرده، پیاز پخته‌شده را دور می‌ریزیم و گوشت‌های مرغ را خرد می‌کنیم. کمی از گوشت‌های مرغ را برای تزئین زعفرانی می‌کنیم.

سوپ قارچ

 

نصف بیشتر قارچ را با دنده ریز رنده می‌کنیم سپس آن را همراه مرغ خردشده و دو کاسه ماست‌خوری جو پرک، به آب مرغ اضافه کرده، برای یک ساعت می‌پزیم تا جو پرک پخته‌شده و سوپ سفتی به دست آید. در حین پخت چندین مرتبه سوپ را هم می‌زنیم تا ته نگیرد.

سوپ قارچ

دو قاشق غذاخوری آرد برنج را در یک لیوان ریخته، یک لیوان شیر کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم تا محلول یکنواختی به دست آید.

سوپ قارچ

بقیه قارچ را خرد می‌کنیم سپس آن را همراه یک لیوان آرد برنج حل شده در شیر، 5 لیوان دیگر شیر و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره به سوپ اضافه کرده تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد.

سوپ قارچ

سوپ آماده می‌باشد. می‌توان آن را با مرغ زعفرانی، فلفل دلمه‌ای خردشده و چند برش از قارچ تزئین کرد.

سوپ قارچ

نوش جان

 

کالری موجود در سوپ سفید قارچ

مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 3300 کیلوکالری می‌باشد.

سوپ قارچ

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این سوپ 250 کیلوکالری می‌باشد.

سوپ قارچ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">