طرز تهیه رولت گردو
يكشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۴ ب.ظ
مواد اولیه :
تخم مرغ تخم مرغ پنج عدد
شکر ریز - 100 گرم
شکلات ذوب شده - 100 گرم
آرد 70 گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
گردو آسیابشده - نصف پیمانه
آب گرم شده - سه قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم گرفته - 200 گرم
شکر قنادی یا همان پودر قند - به میزان لازم
طرز تهیه:
زرده تخممرغها را با نیمی از شکر آنقدر میزنیم تا حجیم و کشدار شود.
سفیدهها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد.
آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم.
زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط میکنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط مینماییم.
کف سینی فر 40در30 را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف میکنیم.
قالب را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم و 30 دقیقه زمان داده تا رولت بپزد.
میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر میگردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا 30 دقیقه بماند و کیک عرق کند.
کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز میکنیم.
کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول مینماییم برای روکش از شکلات ذوبشده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده میکنیم.