آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه رولت گردو

يكشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۴ ب.ظ



 
مواد اولیه :

تخم مرغ تخم مرغ پنج عدد
شکر ریز - 100 گرم
شکلات ذوب شده - 100 گرم
آرد 70 گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
گردو آسیاب‌شده - نصف پیمانه
آب گرم شده - سه قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم‌ گرفته - 200 گرم
شکر قنادی یا همان پودر قند - به میزان لازم

طرز تهیه:

زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شکر آنقدر می‌زنیم تا حجیم و کشدار شود.
سفیده‌ها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد.
آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم.
زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط می‌کنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌نماییم.
کف سینی فر 40در30 را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف می‌کنیم.
قالب را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و 30 دقیقه زمان داده تا رولت بپزد.
میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا 30 دقیقه بماند و کیک عرق کند.
کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.
کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول می‌نماییم برای روکش از شکلات ذوب‌شده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده می‌کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">