سالاد میوه با نان تورتیلای دارچینی
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۰۵ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 5 نفر
کیوی 1 عدد (بدون پوست و خرد شده)
سیب 1 عدد (بدون پوست و هسته و خرد شده)
رازبری 115 گرم
توت فرنگی 225 گرم (خرد شده)
شکر 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1/2 قاشق غذاخوری
مربا 1.5 قاشق غذاخوری (هر مربای دلخواه)
نان تورتیلا 10 عدد
کره 4 قاشق غذاخوری
شکر دارچینی 2 فنجان
طرز تهیه:
داخل یک کاسه بزرگ، کیوی، سیب، رازبری، توت فرنگی، شکر، شکر قهوه ای و مربا را با یکدیگر مخلوط کنید. روی کاسه را ببندید و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
دو طرف نان ها را به وسیله کره چرب کنید. روی نان ها در صورت دلخواه شکر دارچینی را پخش کنید و به وسیله کاتر پیتزا خمیر ها را کات کنید و آن ها را در یک ردیف روی سینی فر بچینید سپس به مدت 8-10 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد اجازه دهید خنک شوند و با مخلوط میوه سرو نمایید.