آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۵۰ ب.ظ




 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده 450 گرم
پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده)
فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای سبز بزرگ - خرد شده)
گوجه فرنگی 425 گرم (خرد شده)
سوپ آماده 1 بسته (سوپ گوجه فرنگی)
آب گوشت 3 فنجان
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1.5 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
برنج 1.5 فنجان (پخته)
پنیر چدار به مقدار لازم (رنده شده)

طرز تهیه:


در یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده را با پیاز و فلفل دلمه ای روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا گوشت قهوه ای و به طور کامل پخته شود. و بعد هر گونه چربی اضافی را از قابلمه بیرون بیاورید.
گوجه فرنگی، سوپ، آب گوشت، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد.
برنج پخته شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه دیگر بجوشد سپس روی آن پنیر چدار را قرار دهید و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">