طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۵۰ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده 450 گرم
پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده)
فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای سبز بزرگ - خرد شده)
گوجه فرنگی 425 گرم (خرد شده)
سوپ آماده 1 بسته (سوپ گوجه فرنگی)
آب گوشت 3 فنجان
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1.5 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
برنج 1.5 فنجان (پخته)
پنیر چدار به مقدار لازم (رنده شده)
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده را با پیاز و فلفل دلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت قهوه ای و به طور کامل پخته شود. و بعد هر گونه چربی اضافی را از قابلمه بیرون بیاورید.
گوجه فرنگی، سوپ، آب گوشت، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد.
برنج پخته شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه دیگر بجوشد سپس روی آن پنیر چدار را قرار دهید و سرو نمایید.