طرز تهیه سالاد لوبیا
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۰۹ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
کنسرو لوبیا 3 عدد (لوبیا سفید - لوبیا چیتی - لوبیا قرمز)
فلفل سبز 115 گرم (فلفل شیرین)
فلفل دلمه ای 1 عدد (1/2 فلفل دلمه ای قرمز + 1/2 فلفل دلمه ای سبز، خرد شده)
پیاز 1/2 پیاز (پیاز قرمز خرد شده)
کرفس 1 عدد (ساقه کرفس خرد شده)
گشنیز 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)
مواد اولیه سس :
سرکه برنج 1/4 فنجان
روغن زیتون 1/4 فنجان
شکر 2.5 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/4 قاشق چای خوری
زیره 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده سس را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و به جوش آورید سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
در این زمان، ترکیبات سالاد را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید و سس را روی سالاد بریزید و سرو نمایید.