آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد لوبیا

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۰۹ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
کنسرو لوبیا 3 عدد (لوبیا سفید - لوبیا چیتی - لوبیا قرمز)
فلفل سبز 115 گرم (فلفل شیرین)
فلفل دلمه ای 1 عدد (1/2 فلفل دلمه ای قرمز + 1/2 فلفل دلمه ای سبز، خرد شده)
پیاز 1/2 پیاز (پیاز قرمز خرد شده)
کرفس 1 عدد (ساقه کرفس خرد شده)
گشنیز 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)

مواد اولیه سس :

سرکه برنج 1/4 فنجان
روغن زیتون 1/4 فنجان
شکر 2.5 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/4 قاشق چای خوری
زیره 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

تمام مواد تشکیل دهنده سس را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و به جوش آورید سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
در این زمان، ترکیبات سالاد را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید و سس را روی سالاد بریزید و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">