طرز تهیه آش دندونی
پنجشنبه, ۱۳ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۰۷ ب.ظ
مواد لازم :
گندم پوست کنده | 1 لیوان |
نخود | 1 لیوان |
لوبیا سفید | 1 لیوان |
عدس | 1 لیوان |
ماش | 1 لیوان |
پیاز داغ | 2 قاشق غذاخوری |
آب گوشت | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.
پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.
باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.
وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.
در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.