آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه آش دندونی

پنجشنبه, ۱۳ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۰۷ ب.ظ


مواد لازم :

گندم پوست کنده  1 لیوان
نخود  1 لیوان
لوبیا سفید  1 لیوان
عدس  1 لیوان
ماش  1 لیوان
پیاز داغ  2 قاشق غذاخوری
آب گوشت  به مقدار لازم
نمک  به مقدار لازم


طرز تهیه:

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.

پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.

باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">