روش تهیه سوپ قرمز قارچ
مواد لازم برای سوپ قرمز قارچ
ران مرغ دو عدد
آرد برنج دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی شش قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن حیوانی دو قاشق غذاخوری
جو پرک دو کاسه سوپخوری
قارچ ششصد گرم
نمک به مقدار لازم
هویج دو الی سه عدد
نخودفرنگی یک فنجان
با این مقدار مواد لازم تعداد 17 کاسه ماستخوری از ”سوپ قرمز قارچ“ خواهیم داشت.
مواد لازم برای سوپ قرمز قارچ
دو عدد ران مرغ (حدود 500 گرم) و یا یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه آن جدا شده است) گوشت خالص آن حدود 200 گرم میباشد. و یا چهار عدد مغز ران مرغ (حدود 500 گرم).
یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. شش قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، معادل 250 گرم
دو کاسه ماستخوری جو پرک، معادل 200 گرم. دو الی سه عدد هویج، حدوداً 200 گرم.
سه کاسه ماستخوری سر پر قارچ، معادل ششصد گرم. دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی، حدود 50 گرم.
نمک به مقدار لازم. دو قاشق غذاخوری آرد برنج معادل 30 گرم.
یک فنجان نخود فرنگی تازه یا کنسرو نخود فرنگی (صد گرم)، معادل نصف قوطی کنسرو نیم کیلویی نخودفرنگی.
طرز تهیه سوپ قرمز قارچ
چهار عدد مغز ران مرغ، یک عدد پیاز درسته، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم.
آب مرغ را جدا کرده، پیاز پختهشده را دور میریزیم و گوشتهای مرغ را خرد میکنیم. کمی از گوشتهای مرغ را برای تزئین زعفرانی میکنیم.
نصف بیشتر قارچ را با دنده ریز رنده میکنیم سپس آن را همراه مرغ خردشده و دو کاسه ماستخوری جو پرک، به آب مرغ اضافه کرده، برای یک ساعت میپزیم تا جو پرک پختهشده و سوپ سفتی به دست آید. در حین پخت چندین مرتبه سوپ را هم میزنیم تا ته نگیرد.
دو قاشق غذاخوری آرد برنج را در یک لیوان ریخته، یک لیوان آب سرد کمکم به آن اضافه میکنیم تا محلول یکنواختی به دست آید.
بقیه قارچ را خرد میکنیم سپس آن را همراه یک لیوان آرد برنج حل شده در آب سرد، سه عدد هویج رنده شده، یک فنجان نخودفرنگی، شش قاشق رب گوجه، حدود 5 الی 6 لیوان دیگر آب و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره به سوپ اضافه کرده تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد.
سوپ آماده پذیرایی میباشد. نوش جان
کالری موجود در سوپ قرمز قارچ
مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 2650 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 160 کیلوکالری میباشد.