آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد با ترب

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۱۹ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

ترب 1 عدد (متوسط، خلال شده)
کنسرو لوبیا 2 عدد (لوبیا سیاه)
پیازچه 4 عدد (خرد شده)
ذرت 285 گرم
فلفل جالاپنو 1 عدد (بدون هسته و خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/2 فنجان (فلفل دلمه ای قرمز خرد شده)
گشنیز 1/2 فنجان (خرد شده)

مواد اولیه سس :


فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:


در یک کاسه بزرگ، ترب، لوبیا، پیازچه، ذرت، فلفل جالاپنو، فلفل دلمه ای قرمز و گشنیز را مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، مواد تشکیل دهنده سس را مخلوط کنید و روی سالاد بریزد و هم بزنید و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">