طرز تهیه سالاد با ترب
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۱۹ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
ترب 1 عدد (متوسط، خلال شده)
کنسرو لوبیا 2 عدد (لوبیا سیاه)
پیازچه 4 عدد (خرد شده)
ذرت 285 گرم
فلفل جالاپنو 1 عدد (بدون هسته و خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/2 فنجان (فلفل دلمه ای قرمز خرد شده)
گشنیز 1/2 فنجان (خرد شده)
مواد اولیه سس :
فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، ترب، لوبیا، پیازچه، ذرت، فلفل جالاپنو، فلفل دلمه ای قرمز و گشنیز را مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، مواد تشکیل دهنده سس را مخلوط کنید و روی سالاد بریزد و هم بزنید و سرو نمایید.