طرز تهیه سالاد لوبیا با پنیر
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۳۳ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
پنیر مکزیکی 2.5 فنجان (رنده شده)
سس کاتالینا 340 گرم
پیازچه 4 عدد (خرد شده)
کرفس 1 فنجان (خرد شده)
زیتون 120 گرم (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای زرد - خرد شده)
گوجه فرنگی 300 گرم (گوجه های خیلی کوچک - 2 یا 4 قسمت شده بسته به سایزشان)
لوبیا چیتی 1 کنسرو
لوبیا قرمز 1 کنسرو
پنیر فلفلی 300 گرم
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، گوجه فرنگی، زیتون، فلفل دلمه ای، پیازچه و کرفس را مخلوط کنید و تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید.
قبل از سرو، سبزیجات را با پنیر و سس مخلوط کنید تا ترکیب شوند سپس روی چیپس ها بریزید و سرو نمایید.