طرز تهیه سالاد کاپریس
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۸:۵۹ ب.ظ
مواد اولیه :
برای 2 نفر
پنیر موزارلا 10برش
گوجه فرنگی 4عدد
سس سویا به میزان لازم
ریحان به میزان لازم (تازه)
روغن زیتون 5قاشق غذاخوری
سرکه سیب 3قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوجه فرنگی را به ضخامت ۵ میلیمتر ورقهورقه کرده و سر و ته آن را دور بیندازید سپس برگهای ریحان را از ساقه جدا کنید . در یک بشقاب یک لایه گوجهفرنگی چیده و روی آن را پنیر و ریحان قرار دهید.روی کل سالاد ابتدا سرکه سیب سپس روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بزنید و در انتها سس سویا را روی آن بریزید.
نکات:
1)از هر نوع سرکه ای میتوان در این سالاد استفاده کرد.
2)برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
نوش جان
1)از هر نوع سرکه ای میتوان در این سالاد استفاده کرد.
2)برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
نوش جان