آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش تهیه سوپ عدس

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۳۴ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 2 نفر
عدس نصف لیوان
پیاز 1 عدد
روغن نصف فنجان
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران نصف قاشق مرباخوری

عدس ماده ای بسیار مقوی ،خوشمزه و در دسترس است .غذاهای بسیار متنوعی با عدس طبخ میشود که سوپ عدس جزو متداول ترین و ساده ترین نوع این غذاها به شمار میرود این سوپ بسیار سریع آماده میشود و بسیار لذیذ است.

طرز تهیه:


ابتدا در ظرف مناسب پیازداغ کنید و سپس عدس های شسته شده را به پیاز اضافه کرده و تفت بدهید حالا نیمی از زعفران آبکرده را به غذا اضافه کنید و با اضافه کردن فلفل و آب اجازه دهید غذایتان بپزد.این سوپ نهایتا در 45دقیقه پخته میشود پس از آن آبلیمو و بقیه زعفران ساییده شده را به غذا اضافه کرده و در صورت تمایل به آن دارچین اضافه کنید و برای سرو در ظرف مناسب بکشید.

نکات:


1)سوپ عدس سیب زمینی ندارد و سیب زمینی را معمولا در عدسی استفاده میکنند اما در صورت تمایل میتوانید به غذا سیب زمینی هم اضافه کنید.
2)اگر دوست دارید سوپ شما لعاب بیشتری بدهد میتوانید مقداری آرد برنج را به پیاز داغ اضافه کنید و پس از تفت دادن بقیه مواد را به سوپ اضافه کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">