آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۱۶ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 18 نفر
کاهو 1 دسته
پنیر پارمسان 1.5 فنجان
پنیر موزارلا 2 فنجان (رنده شده)
سینه مرغ 6 عدد (پخته و خرد شده)
بادام 1/2 فنجان (تست شده)

مواد اولیه سس :

شکر 225 گرم
سرکه 1/2 فنجان
خردل 1 قاشق چای خوری
نمک 1.5 قاشق چای خوری
پیاز 1/2 فنجان (پیاز قرمز خرد شده)

طرز تهیه:


مواد تشکیل دهنده سس را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و یک فنجان روغن کانولا به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید تا اینکه پیاز ها کاملا ریز شوند و سس کاملا ترکیب شود.
کاهو و باقی ترکیبات را با یکدیگر مخلوط کنید و سس روی سالاد بریزید و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">