آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد سیب و کلم

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
خامه ترش 1 فنجان (کم چرب)
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
دانه خشخاش 1 قاشق غذاخوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب 4.5 فنجان (2 و 1/4 فنجان سیب قرمز - 2 و 1/4 فنجان سیب سبز، خرد شده)
کلم 1 فنجان (خرد شده)
زرشک 1/3 فنجان
گردو 1/3 فنجان (خرد شده)

طرز تهیه:


در یک کاسه، خامه ترش، آبلیمو، سرکه، شکر، دانه خشخاش، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
سپس سیب، کلم ، زرشک و گردو را مخلوط کنید و به مدت یک ساعت قبل از سرو داخل یخچال قرار دهید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">