طرز تهیه سالاد نخود
دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۳۸ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
خیار 1 و نیم فنجان - 227 گرم (خرد شده)
گوجه فرنگی 2 فنجان - 170 گرم (خرد شده)
نخود 850 گرم (کنسرو ، آبکش شده و شسته)
آب لیمو ترش 1/4 فنجان - 59 میلی لیتر
روغن زیتون 1/4 فنجان - 59 میلی لیتر
عسل 1/2 قاشق چایخوری
خردل 1 قاشق چایخوری (دیجون)
شوید 3 قاشق سوپخوری (تازه،خرد شده)
پنیر فتا 1/3 فنجان - 28 گرم (خرد شده)
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)
دستور آشپزی سالاد نخود با لیموی درخشان، شوید تازه، خیار ترد و گوجه فرنگی شیرین که درست کردنش آسان است و میتوان آن را جلوتر از زمان سرو کردن آماده کرد.
طرز تهیه:
1. خیار، گوجه فرنگی و نخود شسته را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
2. در یک کاسه ی کوچک آب لیموترش، روغن زیتون و خردل و عسل را با هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس شوید خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
سس و پنیر فتا را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
3. در ظرف را بپوشانید و قبل از سرو کردن حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا زمان کافی برای ترکیب طعم ها وجود داشته باشد.
3. در ظرف را بپوشانید و قبل از سرو کردن حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا زمان کافی برای ترکیب طعم ها وجود داشته باشد.