طرز تهیه سوپ مرغ با تره فرنگی و پیازچه
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۰۱ ب.ظ
مواد اولیه :
برای 12 نفر
کره مارگارین 170 گرم
آب مرغ 12 فنجان
زنجبیل 1/4 قاشق چای خوری (پودر زنجبیل)
نمک 1.5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
پیازچه 1/2 فنجان (خرد شده)
زنجبیل 2 قاشق چای خوری (خرد شده)
تخم مرغ 4 عدد
تره فرنگی 1/2 فنجان (خرد شده)
نان خشک 1 فنجان (پودر شده)
طرز تهیه:
کره مارگارین را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید تا آب شود. تره فرنگی را به آن اضافه کرده، به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و پیازچه را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و با زنجبیل خرد شده، نمک، فلفل و پودر زنجبیل مخلوط کنید و نان خشک را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط تره فرنگی را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت 2 ساعت در جای خنک نگهدارید.
یک ظرف مخصوص فر را با پلاستیک بپوشانید.
کف دستتان را تر کنید و به وسیله آن یک قاشق چایخوری از مواد را به شکل یک توپ کوچک دربیاورید و داخل ظرف آماده شده قرار دهید و باقیمانده خمیر را به همین صورت درست کنید و داخل ظرف قرار دهید و ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
آب و نمک را داخل یک قابلمه بزرگ به جوش آورید. توپ های کوچک را داخل قابلمه بیندازید. درب قابلمه را به مدت 40 دقیقه ببندید تا اینکه توپ های خمیر نرم شوند و تغییر رنگ دهند.
از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال توپ های خمیر به یک کاسه استفاده کنید.
آب مرغ را داخل یک قابلمه آرام بجوشانید. توپ های خمیر را داخل آب مرغ بیندازید و بگذارید به مدت 10 دقیقه آرام بجوشد.
سوپ را بین 12 کاسه تقسیم کنید و داخل هر کاسه 4 عدد از توپ های خمیر قرار دهید و روی آن پیازچه بریزید و سرو کنید.