یک سالاد ژله ای با سیب و گیلاس
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
پودر ژله 3 بسته کوچک (ژله گیلاس)
آب 3 فنجان (آب جوش)
شکر 55 گرم
آب پرتقال 3/4 فنجان
کنسرو آناناس 1 عدد (آناناس له شده)
سیب 5 فنجان (رنده شده)
خامه به مقدار لازم (خامه زده شده)
طرز تهیه:
ژله را با آب جوش و شکر به مدت دو دقیقه مخلوط کنید و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بگذارید خنک شود. در این زمان سیب و آناناس را به مخلوط اضافه کنید و داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس روی آن خامه شیرین را قرار دهید و سرو نمایید.