طرز تهیه سالاد کلم
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۰ ق.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
برگ کلم 4 فنجان (رشته ای خرد شده)
کلم بروکسل 4 فنجان (رشته ای خرد شده)
بادام نصف فنجان (بو داده ورقه ای خرد شده)
پنیر پارمزان نصف فنجان (یا پنیر پکورینو، رنده شده)
سس :
پیاز 1 قاشق سوپخوری (ریز شده)
خردل 2 قاشق سوپخوری (دیجون)
آب لیمو ترش 1/4 فنجان (تازه)
پوست لیمو ترش 1 و نیم قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق چایخوری (یا نکتار آگاوه)
روغن زیتون 1/4 فنجان
سس را درست کنید:
در یک کاسه ی کوچک، پیاز، خردل، آب لیمو، پوست لیمو ترش و عسل را با هم بزنید. روغن زیتون را در حالیکه مخلوط را هم می زنید اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید. می توانید آب لیمو یا نکتار آگاوه یا عسل بیشتری به سس اضافه کنید تا میزان ترشی و شیرینی آن را طبق ذائقه تنظیم کنید.
سالاد را درست کنید:
در یک کاسه ی بزرگ، برگ کلم خرد شده، کلم بروکسل خرد شده و بادام بو داده را مخلوط کنید. هر چقدر می خواهید سس اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. بلافاصله سرو کنید.
نکته:
برای رشته ای خرد کردن کلم بروکسل ساقه ها را ببرید و جدا کنید سپس جوانه ها را با یک چاقوی خیلی تیز نصف کنید سپس رشته ای کنید.
برای رشته ای خرد کردن برگ کلم برگ ها را از ساقه جدا کنید سپس برگ ها را روی هم بچینید سپس آنها را لوله کنید و به صورت نواری ببرید.