آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد سبزیجات خوشمزه با سس لوبیا

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۲۹ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

پرتقال 2 عدد (پوست کنده و خرد شده)
ترب 1 فنجان (خرد شده)
میگو میگو 450 گرم (پخته)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
انار 1/2 فنجان (دانه انار)
آووکادو 1 عدد (از طول 4 تکه شده سپس نازک ورقه شود)
پیازچه 1/4 فنجان (خرد شده)
کاهو 2 فنجان (خرد شده)
خمیر پیتزا 4 عدد (خمیر گندم)
بادام 2 قاشق غذاخوری (تست شده)

مواد اولیه سس لوبیا :

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر 1/2 قاشق چای خوری (خرد شده)
کرفس 4 قاشق غذاخوری (خرد شده)
کنگر 1 فنجان (مغز کنگر، پخته شده)
پنیر خامه ای 115 گرم (کم چرب، در دمای اتاق)
کنسرو لوبیا 1 عدد (1/2 کنسرو برای سالاد کنار گذاشته شود)
فلفل قرمز 1/16 قاشق چای خوری (اختیاری)
پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد اولیه سرکه مرکبات :


پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
آب پرتقال 1/2 فنجان
آب گریپ فروت 1/4 فنجان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/16 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

سرکه مرکبات:


تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید.

سس خامه ای لوبیا سفید و کنگر:

روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت قرار دهید. سیر و کرفس را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر در بیاید. سپس کنگر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند و بعد از پخت اجازه دهید خنک شوند و داخل یخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای و نصف لوبیا را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و له کنید سپس در صورت دلخواه فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد با مخلوط کنگر خنک شده ترکیب کنید و آنها را داخل دستگاه بریزید و خوب له کنید سپس پیازچه را با نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید.

سالاد:

پرتقال، ترب و میگو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و روی سالاد چهار قاشق غذاخوری از سرکه مرکبات بریزید.
به آرامی با دانه های انار، آووکادو، پیازچه، کاهو و نصف لوبیا مخلوط کنید و ادویه را اضافه کنید.
سس لوبیا سفید و کنگر را روی نان پیتزای گندم گرم پخش کنید و روی آنها سالاد را قرار دهید و با بادام بو داده تزیین و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">