سالاد سبزیجات خوشمزه با سس لوبیا
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۲۹ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
پرتقال 2 عدد (پوست کنده و خرد شده)
ترب 1 فنجان (خرد شده)
میگو میگو 450 گرم (پخته)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
انار 1/2 فنجان (دانه انار)
آووکادو 1 عدد (از طول 4 تکه شده سپس نازک ورقه شود)
پیازچه 1/4 فنجان (خرد شده)
کاهو 2 فنجان (خرد شده)
خمیر پیتزا 4 عدد (خمیر گندم)
بادام 2 قاشق غذاخوری (تست شده)
مواد اولیه سس لوبیا :
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر 1/2 قاشق چای خوری (خرد شده)
کرفس 4 قاشق غذاخوری (خرد شده)
کنگر 1 فنجان (مغز کنگر، پخته شده)
پنیر خامه ای 115 گرم (کم چرب، در دمای اتاق)
کنسرو لوبیا 1 عدد (1/2 کنسرو برای سالاد کنار گذاشته شود)
فلفل قرمز 1/16 قاشق چای خوری (اختیاری)
پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد اولیه سرکه مرکبات :
پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
آب پرتقال 1/2 فنجان
آب گریپ فروت 1/4 فنجان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/16 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
سرکه مرکبات:
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید.
سس خامه ای لوبیا سفید و کنگر:
روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت قرار دهید. سیر و کرفس را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر در بیاید. سپس کنگر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند و بعد از پخت اجازه دهید خنک شوند و داخل یخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای و نصف لوبیا را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و له کنید سپس در صورت دلخواه فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد با مخلوط کنگر خنک شده ترکیب کنید و آنها را داخل دستگاه بریزید و خوب له کنید سپس پیازچه را با نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید.
سالاد:
پرتقال، ترب و میگو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و روی سالاد چهار قاشق غذاخوری از سرکه مرکبات بریزید.
به آرامی با دانه های انار، آووکادو، پیازچه، کاهو و نصف لوبیا مخلوط کنید و ادویه را اضافه کنید.
سس لوبیا سفید و کنگر را روی نان پیتزای گندم گرم پخش کنید و روی آنها سالاد را قرار دهید و با بادام بو داده تزیین و سرو نمایید.