آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ مرغ با سس انچیلادا

جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۴۰ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا سیاه)
گوجه فرنگی 410 گرم (خرد شده)
ذرت 280 گرم
پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/2 فنجان (فلفل دلمه ای زرد یا قرمز یا سبز خرد شده)
سس انچیلادا 280 گرم
سوپ آماده 1 بسته (سوپ مرغ)
شیر 1.5 فنجان
پنیر جک فلفلی 115 گرم (رنده شده)
سینه مرغ 2 عدد

طرز تهیه:

داخل یک آرام پز پنج لیتری، لوبیا، گوجه فرنگی، ذرت، پیاز و فلفل دلمه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. دو عدد سینه مرغ را روی مخلوط قرار دهید.
داخل یک کاسه بزرگ، سس انچیلادا و سوپ مرغ را به تدریج با شیر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. سس را روی سینه مرغ داخل آرام پز بریزید و بگذارید به مدت 6-8 ساعت روی حرارت ملایم یا به مدت 4-5 ساعت روی حرارت بالا بپزد.
پس از پخت، مرغ ها را از داخل آرام پز بیرون بیاورید و به اندازه های کوچک تکه کنید. سپس مرغ را به سوپ برگردانید. سوپ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">