طرز تهیه سوپ مرغ با سس انچیلادا
جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۴۰ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا سیاه)
گوجه فرنگی 410 گرم (خرد شده)
ذرت 280 گرم
پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/2 فنجان (فلفل دلمه ای زرد یا قرمز یا سبز خرد شده)
سس انچیلادا 280 گرم
سوپ آماده 1 بسته (سوپ مرغ)
شیر 1.5 فنجان
پنیر جک فلفلی 115 گرم (رنده شده)
سینه مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
داخل یک آرام پز پنج لیتری، لوبیا، گوجه فرنگی، ذرت، پیاز و فلفل دلمه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. دو عدد سینه مرغ را روی مخلوط قرار دهید.
داخل یک کاسه بزرگ، سس انچیلادا و سوپ مرغ را به تدریج با شیر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. سس را روی سینه مرغ داخل آرام پز بریزید و بگذارید به مدت 6-8 ساعت روی حرارت ملایم یا به مدت 4-5 ساعت روی حرارت بالا بپزد.
پس از پخت، مرغ ها را از داخل آرام پز بیرون بیاورید و به اندازه های کوچک تکه کنید. سپس مرغ را به سوپ برگردانید. سوپ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سرو نمایید.