آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد آووکادو و تخم مرغ

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۵۰ ب.ظ



 
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه :


برای 2 نفر
آووکادو 1 عدد متوسط (تخم گرفته و پوست کنده)
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری - 30 میلی لیتر (یا ماست یونانی)
آب لیمو ترش 1 و نیم قاشق چایخوری - 7 میلی لیتر
تخم مرغ 4 عدد (آب پز، پوست کنده و خرد شده)
ساقه کرفس 1 عدد متوسط - 3 قاشق سوپخوری (ریز خرد شده)
پیازچه 1 قاشق سوپخوری - 15 گرم (یا جعفری یا شوید، ریز خرد شده)
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه


این سالاد تخم مرغ دو مورد از مواد غذایی محبوب ما را با هم ترکیب می کند: تخم مرغ و آووکادو. علاوه بر آووکادو ما کمی مایونز برای مرطوب کردن سالاد، کرفس برای ترد کردن آن، سبزیجات تازه و کمی آب لیمو برای درخشان کردن مواد به آن اضافه می کنیم.

آنچه باید بدانید:

برای درست کردن تخم مرغ آب پز سفت، در یک قابلمه ی کوچک روی تخم مرغ ها را با 2 و نیم سانتی متر آب سرد بپوشانید و بگذارید جوش بیاید. سپس فوراً از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید. بگذارید تخم مرغ ها 12 دقیقه در آب داغ بمانند. سپس تخم مرغ ها را داخل آب سرد قرار دهید تا دیگر نپزند.



طرز تهیه:


1. آووکادو و سس ماینوز و آب لیموترش را با هم در یک کاسه ی متوسط له کنید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید.



نکات مهم:


سالاد تخم مرغ بهتر است همان روز درست شدن میل شود.




نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">