آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد لبنانی(فتوش)

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۲۴ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
تربچه به میزان لازم
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
سرکه 3قاشق غذاخوری
نان 1عدد (پیتا یا لواش)
خیار 2عدد
پیازچه 3عدد
گوجه فرنگی 2عدد
نعنا به میزان لازم (خشک(اختیاری))

طرز تهیه :

ابتدا گوجه فرنگی ها را داخل ابجوش چند دقیقه بجوشانید و بعد داخل آب سرد قرار داده و بعد از آن پوست آنها را جداکرده و نگینی خرد کنید.پیازچه را هم شسته و ساطوری کنید.تربچه را بشویید و حلقه ای بسیار نازک خرد کنید و داخل آب سر قرار داده و چندباری آب آن را عوض کنید.
اگر نان پیتا در اختیار نداشتید نان لواش را به شکل مثلثی برش داده و در روغن سرخ کنید.داخل ظرفی روغن زیتون و سرکه را به همراه پودر سیر و نمک و فلفل مخلوط کنید و مواد سالاد را روی آن ریخته و رویش نان را قرار داده و کمی جعفری یا نعنا خشک بریزید و سرو کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل به جای سرکه از سس مایونز استفاده کنید.
2)میتوانید تکه های نان را خرد کرده و داخل سالاد مخلوط کنید.
3)بهتر است کمی روغن زیتون هم روی نانها ریخته و بعد داخل سالاد بریزید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">