آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش پخت سوپ مرغ با چیپس تورتیلا

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۷ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا سیاه)
ذرت 1 کنسرو
گوجه فرنگی 410 گرم (خرد شده)
سس انچیلادا 1 بسته
آب 1.5 فنجان
سس گوجه فرنگی 225 گرم
سوپ آماده 1 بسته (سوپ مرغ)
شیر 2 فنجان
سینه مرغ 3 تا 4 عدد (بدون استخوان)

طرز تهیه:

داخل یک قابلمه، سس انچیلادا را با آب و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.
سپس سوپ مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شوند.
سپس سینه مرغ را اضافه کنید و لوبیا، ذرت و گوجه های خرد شده روی مرغ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت 6-8 ساعت بپزد.
بعد از اینکه مرغ پخته شد، آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید، خرد کنید سپس به قابلمه برگردانید و هم بزنید. در آخر با خامه ترش، پنیر چدار، لیمو، آووکادو یا چیپس تورتیلا سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">