آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش پخت سوپ سیب زمینی خامه ای

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۱۲ ب.ظ


 
آماده سازی: 30 دقیقه

مواد اولیه :

سیب زمینی 4 فنجان (خرد شده)
کرفس 3/4 فنجان (خرد شده)
پیازچه 1.5 فنجان (خرد شده)
هویج 2 فنجان (خرد شده)
آب 2 و 1/4 فنجان
نخود فرنگی 1/2 فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
کره 55 گرم
آرد 30 گرم
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
شیر 4 فنجان
عصاره مرغ 2 عدد

طرز تهیه:

پیازچه را در 1/4 فنجان آب داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و بپزید تا پیازچه ها نرم تر شوند.
سپس سیب زمینی، کرفس، هویج، یک قاشق چای خوری نمک و دو فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 20-25 دقیقه آرام بجوشد.
در این زمان، داخل یک تابه، کره را ذوب کنید و بعد آرد را اضافه کنید تا اینکه پف کند و بعد به آرامی شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه غلیظ شود. مخلوط را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا بدینوسیله گرم شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">