روش پخت سوپ سیب زمینی خامه ای
پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۱۲ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مواد اولیه :
سیب زمینی 4 فنجان (خرد شده)
کرفس 3/4 فنجان (خرد شده)
پیازچه 1.5 فنجان (خرد شده)
هویج 2 فنجان (خرد شده)
آب 2 و 1/4 فنجان
نخود فرنگی 1/2 فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
کره 55 گرم
آرد 30 گرم
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
شیر 4 فنجان
عصاره مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
پیازچه را در 1/4 فنجان آب داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و بپزید تا پیازچه ها نرم تر شوند.
سپس سیب زمینی، کرفس، هویج، یک قاشق چای خوری نمک و دو فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 20-25 دقیقه آرام بجوشد.
در این زمان، داخل یک تابه، کره را ذوب کنید و بعد آرد را اضافه کنید تا اینکه پف کند و بعد به آرامی شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه غلیظ شود. مخلوط را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا بدینوسیله گرم شود.