روش تهیه سوپ سفید مرغ
مواد لازم برای سوپ سفید مرغ
سینه مرغ یک عدد
آرد برنج یک قاشق غذاخوری
شیر دو لیتر
پیاز یک عدد
جو پرک یک کاسه سوپخوری
آرد گندم دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای سوپ سفید مرغ
سینه یک عدد مرغ، گوشت خالص آن حدود چهارصد گرم میباشد. یک کاسه ماستخوری جو پرک، معادل 100 گرم.
یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. هشت لیوان شیر، حدود دو لیتر (دو کیلوگرم).
نمک به مقدار لازم. یک قاشق غذاخوری آرد برنج معادل 15 گرم.
دو قاشق غذاخوری آرد گندم، حدود چهل گرم.
طرز تهیه سوپ سفید مرغ
سینه کامل یک عدد مرغ، یک عدد پیاز، کمی آب و نمک را حدود دو ساعت میپزیم تا آب آن تبخیر شود. سپس پیاز را دور ریخته، گوشتهای مرغ را با گوشتکوب له میکنیم تا ریشریش شود.
یک کاسه ماستخوری جو پرک همراه کمی آب را به مرغ پختهشده اضافه میکنیم تا حدود یک ساعت بپزد و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را هم بزنیم.
یک لیتر شیر را اضافه میکنیم تا سوپ یک ساعت دیگر بپزد در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.
دو قاشق غذاخوری آرد گندم، یک قاشق غذاخوری آرد برنج و کمی نمک را در یک لیتر شیر دیگر حل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم تا سوپ یک ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.
سوپ آماده پذیرایی میباشد. نوش جان
کالری موجود در سوپ سفید مرغ
مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 2600 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 260 کیلوکالری میباشد.