آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی

۶ مطلب در اسفند ۱۳۹۳ ثبت شده است

سالاد میوه کاراملی


 
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم :
برای 16 نفر
پنیر خامه ای: (نرم شده) 225 گرم
بستنی کاراملی: 1/2 فنجان
عسل: 1/4 فنجان
دارچین: 1/4 قاشق چای خوری
میوه :به مقدار لازم

طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ اسفند ۹۳ ، ۱۰:۴۸
آشپز باشی




کرم شکلات با میوه

 
مواد لازم :

آماده سازی: 15 دقیقه
برای 2 نفر
پنیر خامه ای (نرم شده) 225 گرم
شربت شکلات 1/4 فنجان
خامه مارشمالو 200 گرم
سیب (ورقه شده) به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
موز به مقدار لازم

طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۲۲:۱۸
آشپز باشی




سس ساده مخصوص غذاهای گوشتی و ساندویچ

 

مواد لازم :

آماده سازی: 15 دقیقه


برای 2 نفر
پیازچه: (خرد شده) 1/3 فنجان
پنیر کپک زده: (خرد شده) 115 گرم
نمک: 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری
خامه ترش: 1/3 پیمانه
فلفل سفید: 1/2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای: (نرم شده) 225 گرم

طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۲۱:۰۹
آشپز باشی




سالاد برگ شاهی با گلابی و پنیر


 
مواد اولیه :

آماده سازی: 15 دقیقه
برای 4 نفر
سرکه :1 قاشق غذاخوری
عسل :1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1/2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/8 قاشق چای خوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز: (فیله خیلی نازک) 4 تا 5 تکه
گلابی: (رسیده) 2 عدد
شاهی: 4 فنجان
پنیر ریکوتا: (نازک ورقه شده) 85 گرم


طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۲۱:۰۱
آشپز باشی




سالاد منداب با چغندر و پنیر بز


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه


مواد اولیه :


برای 4 نفر
چغندر: (متوسط، پوست کنده، قطعه قطعه شده) یک عدد
منداب: (شسته شده، خرد شده) 50 گرم
پنیر بز :به میزان دلخواه
گردو: (خرد شده) به میزان دلخواه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
لیمو: به میزان دلخواه 


طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۲۰:۲۰
آشپز باشی




سالاد تند تاکو


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد اولیه :


برای 8 نفر
گوشت چرخ کرده: 1.130 کیلوگرم
ادویه تاکو: 1 بسته
گوجه فرنگی: (خرد شده + مقدار بیشتر) گوجه فرنگی 1 فنجان
سس قرمز: 1 فنجان
فلفل قرمز: 1.5 قاشق چای خوری
سس تاکو :1/4 فنجان
سوپ آماده: (سوپ گوجه فرنگی) 1 بسته
کاهو: 2 دسته
چیپس ذرت: به مقدار لازم
پنیر چدار: (رنده شده) به مقدار لازم
خامه ترش: به مقدار لازم
زیتون: (حلقه شده) به مقدار لازم


طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۲۰:۱۲
آشپز باشی