آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد منداب با چغندر و پنیر بز

دوشنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۳، ۰۸:۲۰ ب.ظ

سالاد منداب با چغندر و پنیر بز


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه


مواد اولیه :


برای 4 نفر
چغندر: (متوسط، پوست کنده، قطعه قطعه شده) یک عدد
منداب: (شسته شده، خرد شده) 50 گرم
پنیر بز :به میزان دلخواه
گردو: (خرد شده) به میزان دلخواه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
لیمو: به میزان دلخواه 


طرز تهیه:

توجه کنید که میزان مواد اولیه با توجه به این که سالاد برای چند نفر تدارک دیده می شود قابل تغییر است. تنها چیزی که در مورد مواد اولیه می ‎توان گفت این است که باید سعی شود همگی به صورت تازه تهیه شوند.
مخلفات سالاد را با یکدیگر مخلوط کنید، توجه داشته باشید که پنیر بز را باید در آخرین مرحله به سالاد اضافه کرد تا از خرد شدن آن جلوگیری به عمل آید.
از روغن زیتون، نمک، فلفل و لیمو نیز به عنوان طعم دهنده استفاده نمایید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">