روش تهیه سس ساده مخصوص غذاهای گوشتی و ساندویچ
مواد لازم :
آماده سازی: 15 دقیقه
برای 2 نفر
پیازچه: (خرد شده) 1/3 فنجان
پنیر کپک زده: (خرد شده) 115 گرم
نمک: 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری
خامه ترش: 1/3 پیمانه
فلفل سفید: 1/2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای: (نرم شده) 225 گرم
طرز تهیه:
برای تهیه این سس اول پیازچه را ریز کرده و با پنیر خامه ای مخلوط میکنیم.پنیر کپک زده رو هم ریز رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم.حالا همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در صورت تمایل با گوشتکوب برقی کاملا میکس میکنیم.میتونید مقداری آب هم به سس اضافه کنید تا رقیق تر بشه!
نکات:
1)در صورت تمایل مقداری خیار شور رو هم رنده کنید و آبش رو بگیرید و به سس اضافه کنید.
2)میتونید مقداری گردو رو آسیاب کنید و به سس اضافه کنید.
3)اگر دوست دارید به جای خامه ترش از خامه معمولی و به جای پنیر کپک زده از پنیر فتا به همراه مقداری آویشن استفاده کنید.
نوش جان