آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش تهیه سس ساده مخصوص غذاهای گوشتی و ساندویچ

دوشنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۳، ۰۹:۰۹ ب.ظ

سس ساده مخصوص غذاهای گوشتی و ساندویچ

 

مواد لازم :

آماده سازی: 15 دقیقه


برای 2 نفر
پیازچه: (خرد شده) 1/3 فنجان
پنیر کپک زده: (خرد شده) 115 گرم
نمک: 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری
خامه ترش: 1/3 پیمانه
فلفل سفید: 1/2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای: (نرم شده) 225 گرم

طرز تهیه:

برای تهیه این سس اول پیازچه را ریز کرده و با پنیر خامه ای مخلوط میکنیم.پنیر کپک زده رو هم ریز رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم.حالا همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در صورت تمایل با گوشتکوب برقی کاملا میکس میکنیم.میتونید مقداری آب هم به سس اضافه کنید تا رقیق تر بشه!


سس ساده مخصوص غذاهای گوشتی و ساندویچ

نکات:

1)در صورت تمایل مقداری خیار شور رو هم رنده کنید و آبش رو بگیرید و به سس اضافه کنید.
2)میتونید مقداری گردو رو آسیاب کنید و به سس اضافه کنید.
3)اگر دوست دارید به جای خامه ترش از خامه معمولی و به جای پنیر کپک زده از پنیر فتا به همراه مقداری آویشن استفاده کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">