آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد برگ شاهی با گلابی و پنیر

دوشنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۳، ۰۹:۰۱ ب.ظ

سالاد برگ شاهی با گلابی و پنیر


 
مواد اولیه :

آماده سازی: 15 دقیقه
برای 4 نفر
سرکه :1 قاشق غذاخوری
عسل :1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1/2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/8 قاشق چای خوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز: (فیله خیلی نازک) 4 تا 5 تکه
گلابی: (رسیده) 2 عدد
شاهی: 4 فنجان
پنیر ریکوتا: (نازک ورقه شده) 85 گرم


طرز تهیه:

طرز تهیه سس:


سرکه، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه سالاد مخلوط کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را خیلی آرام و ذره ذره به آن اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
طرز تهیه سالاد:

فیله ها را داخل یک قابلمه با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت 5 دقیقه روی دمای ملایم سرخ کنید تا اینکه ترد شود و به حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آن گرفته شده و خنک شود و در آخر آن را به تکه های کوچک خرد کنید.
گلابی را پوست بکنید و از طول به دو قسمت کنید و خیلی نازک ورقه کنید.
گلابی، شاهی و پنیر را با فیله داخل کاسه سالاد ریخته و با سس مخلوط کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">