سالاد برگ شاهی با گلابی و پنیر
مواد اولیه :
آماده سازی: 15 دقیقه
برای 4 نفر
سرکه :1 قاشق غذاخوری
عسل :1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1/2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/8 قاشق چای خوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز: (فیله خیلی نازک) 4 تا 5 تکه
گلابی: (رسیده) 2 عدد
شاهی: 4 فنجان
پنیر ریکوتا: (نازک ورقه شده) 85 گرم
طرز تهیه:
طرز تهیه سس:
سرکه، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه سالاد مخلوط کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را خیلی آرام و ذره ذره به آن اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
طرز تهیه سالاد:
فیله ها را داخل یک قابلمه با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت 5 دقیقه روی دمای ملایم سرخ کنید تا اینکه ترد شود و به حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آن گرفته شده و خنک شود و در آخر آن را به تکه های کوچک خرد کنید.
گلابی را پوست بکنید و از طول به دو قسمت کنید و خیلی نازک ورقه کنید.
گلابی، شاهی و پنیر را با فیله داخل کاسه سالاد ریخته و با سس مخلوط کنید.