آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش تهیه سالاد تند

دوشنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۳، ۰۸:۱۲ ب.ظ

سالاد تند تاکو


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد اولیه :


برای 8 نفر
گوشت چرخ کرده: 1.130 کیلوگرم
ادویه تاکو: 1 بسته
گوجه فرنگی: (خرد شده + مقدار بیشتر) گوجه فرنگی 1 فنجان
سس قرمز: 1 فنجان
فلفل قرمز: 1.5 قاشق چای خوری
سس تاکو :1/4 فنجان
سوپ آماده: (سوپ گوجه فرنگی) 1 بسته
کاهو: 2 دسته
چیپس ذرت: به مقدار لازم
پنیر چدار: (رنده شده) به مقدار لازم
خامه ترش: به مقدار لازم
زیتون: (حلقه شده) به مقدار لازم


طرز تهیه:

در یک تابه بزرگ، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود و بعد هر گونه چربی را از آن جدا کنید و با ادویه تاکو، گوجه فرنگی، سس قرمز، فلفل قرمز، سس تاکو و سوپ گوجه مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت به مدت 20 دقیقه بجوشند.
برای تهیه سالاد، کاهو را روی بشقاب قرار دهید در ادامه چیپس ذرت و مخلوظ گوشت سپس روی سالاد، خامه و زیتون را قرار دهید و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">