روش تهیه سالاد تند
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
گوشت چرخ کرده: 1.130 کیلوگرم
ادویه تاکو: 1 بسته
گوجه فرنگی: (خرد شده + مقدار بیشتر) گوجه فرنگی 1 فنجان
سس قرمز: 1 فنجان
فلفل قرمز: 1.5 قاشق چای خوری
سس تاکو :1/4 فنجان
سوپ آماده: (سوپ گوجه فرنگی) 1 بسته
کاهو: 2 دسته
چیپس ذرت: به مقدار لازم
پنیر چدار: (رنده شده) به مقدار لازم
خامه ترش: به مقدار لازم
زیتون: (حلقه شده) به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک تابه بزرگ، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود و بعد هر گونه چربی را از آن جدا کنید و با ادویه تاکو، گوجه فرنگی، سس قرمز، فلفل قرمز، سس تاکو و سوپ گوجه مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت به مدت 20 دقیقه بجوشند.
برای تهیه سالاد، کاهو را روی بشقاب قرار دهید در ادامه چیپس ذرت و مخلوظ گوشت سپس روی سالاد، خامه و زیتون را قرار دهید و سرو نمایید.