آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد پاستا

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۸:۵۵ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
پاستا 300گرم (شکل دار)
پیاز 2قاشق سوپخوری (خرد شده)
کلم بروکلی به میزان لازم (اختیاری)
فلفل دلمه ای به میزان لازم (رنگی)
زیتون 1چهارم فنجان (حلقه شده)
 گوجه فرنگی 1عدد (نگینی شده)
قارچ به میزان لازم (اسلایس شده)
پنیر موزارلا 300گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
سس مایونز 1فنجان

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب پاستا را به همراه مقداری نمک و کره یا روغن پخته و آبکش کنید . سپس با آب سرد بشویید.همه مواد را جداگانه با کره یا روغن تفت دهید.حال یک لایه از پاستا را در ظرف مورد نظر ریخته و مقداری پنیر روی آن بریزید و بعد یک لایه از سبزیجات روی آن بریزید و دوباره پنیر اضافه کنید و تا انتها ادامه دهید.حال ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد روی آن را با سس مایونز بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

نکات:

1)به جای سس مایونز میتوانید از سایر سس های دلخواهتان استفاده کنید.
2)بهتر است مواد را بعد از تفت دادن با هم مخلوط کرده و دوباره تفت دهید و اجازه دهید سرد شوند و آب آنها را جدا کنید.
3)میتوانید مواد را به صورت خام و تفت نداده هم استفاده کنید یا آنها را آبپز کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">