طرز تهیه سالاد انگلیسی با سس جگر
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۸:۴۴ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
پنیر فتا 100گرم
سرکه به میزان لازم (بالزامیک)
جوانه گندم 50گرم
کاهو 200گرم
جعفری یک دسته کوچک
روغن زیتون 2قاشق سوپخوری
پیاز 1عدد (قرمز و ریز)
لیمو ترش 1عدد
هویج 1عدد
خیار 1عدد
سس فلفل به میزان لازم
سس ورستر شایر 1قاشق غذاخوری
دانه خردل 2قاشق غذاخوری
ماست 4قاشق غذاخوری (سفت)
پنیر چدار 100گرم
نان 1عدد (حجمی)
مواد سس جگر :
روغن زیتون به میزان لازم
جگر مرغ 400گرم (پاک شده)
سرکه 100میلی لیتر (قرمز)
ماست 2قاشق غذاخوری (سفت)
ژامبون 2ورق
طرز تهیه:
ابتدا نان را برش زده و ورقه ای کنید . دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست ، خردل ، سس ورستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید . نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید . پیازو خیار و هویج را ورقه کنید . در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید ، جعفری خرد شده را روی آن بریزید .۲ قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبون های خرد شده و جگر مرغ را ۸ دقیقه در آن سرخ کنید . نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید . جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود ، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید .سپس برگ های خرد شده کاهو و جوانه گندم را با پیاز ، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید . پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید . نانهای برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید .
نکات:
1)اگر به سس ورستر دسترسی ندارید از سس قرمز استفاده کنید.
2)به جای همه سرکه های نامبرده شده میتوانید از سرکه سیب هم استفاده کنید.
3)هر یک از مواد را که دوست ندارید حذف کرده و به جای آن جگر یا سایر مواد دلخواه را زیاد کنید.
نوش جان