آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالسای آووکادو و آناناس

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۴ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
پیاز قرمز 1 فنجان - نصف یک پیاز بزرگ (ریز خرد شده)
آناناس 1 عدد بزرگ (پوست کنده،‌مغز گرفته و خرد شده به شکل تکه های 1 سانتی متری)
آووکادو 1 عدد (پوست کنده و خرد شده به شکل تکه های 1 سانتی متری)
لیمو ترش 1 عدد (پوست و آب)
گشنیز 1/4 فنجان (درشت خرد شده)
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل هالوپینو 2 عدد



می توانید در این سالسا از آناناس تازه یا آناناس کمپوتی که آب آن خوب گرفته شده استفاده کنید. اگر آناناس تازه می خرید آنهایی را انتخاب کنید که روی پوستشان سایه های زرد یا طلایی دیده می شود و بوی مطبوع آناناس شیرین می دهند.





ما واقعاً دوست داریم که در این سالاد از پیاز قرمز استفاده کنیم اما برای اینکه تندی پیاز خام را بگیریم پیاز خرد شده را 20 ثانیه زیر آب سرد می گیریم یا پیاز را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و بعد آبکش می کنیم.



طرز تهیه:


1. پیاز قرمز خرد شده را داخل یک آبکش بریزید و 29 ثانیه روی آن آب سرد بریزید. یا پیاز را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید روی آن را با آب بپوشانید، چند دفعه هم بزنید سپس آبکش کنید و در یک کاسه ی بزرگ بریزید.




2. برای اینکه سالسای تندی داشته باشید فقط یکی از فلفل های هالوپینو را تخم گیری کنید و دومی را همانطور با تخم ریز خرد کنید. برای اینکه سالسای ملایم تری داشته باشید تخم و قسمت های سفید هر دو فلفل را جدا کنید بعد ریز خرد کنید. فلفل ریز شده را به کاسه ی پیاز ها اضافه کنید.




3. آناناس، آووکادو، پوست لیمو ترش، آب لیموترش، گشنیز و نمک را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.





این سالسای آناناس را با چیپس یا روی همبرگر، گوشت یا ماهی گریل شده و یا کنار غذاهای دریایی مانند ماهی سالمون سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">