آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ پنیر و کلم بروکلی

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۱۸ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
آب مرغ 2 فنجان
پیاز 1 عدد (کوچک - خرد شده)
آرد 40 گرم
کره 55 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر 2 فنجان
پنیر چدار 1.5 فنجان (رنده شده)
پنیر سوئیسی 1/2 فنجان (رنده شده)
کلم بروکلی 2.5 تا 3 فنجان (بخارپز و خرد شده)

طرز تهیه:


آب مرغ را به جوش آورید و پیاز را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 15-20 دقیقه با درپوش آرام بجوشد تا اینکه پیاز ها نرم تر شوند.
شیر را داخل ماکروویو به مدت 1-2 دقیقه گرم کنید.
داخل یک قابلمه جدا کره را آب کنید. سپس آرد و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه بپزید سپس با شیر گرم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سوپ شروع به غلیظ شدن بکند.
بعد آب مرغ را اضافه کنید و در ادامه آن ها را خوب هم بزنید و مخلوط کنید. پنیر و کلم بروکلی را اضافه کنید و بعد سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">