آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۳۹ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
پیاز 1 عدد (خرد شده)
سیر 3 حبه (خرد شده)
مرغ 450 گرم (چرخ کرده)
فلفل سبز 115 گرم (فلفل ملایم، خرد شده)
زیره 1 قاشق غذاخوری
پونه 1 قاشق غذاخوری (خشک شده)
دارچین 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سفید به مقدار لازم
کنسرو لوبیا 3 عدد (لوبیا سفید - در مجموع 425 گرم)
آب مرغ 3 فنجان
خامه ترش 450 گرم (کم چرب)

طرز تهیه:


در یک قابلمه بزرگ، پیاز، سیر و مرغ را با روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا مرغ کاملا بپزد.
زیره، پونه، دارچین، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا ترکیب شوند و با 2/3 لوبیا و آب مرغ مخلوط کنید.
1/3 لوبیا را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آن ها را له کنید و با سوپ مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و با خامه ترش مخلوط کنید تا درون سوپ داغ حل شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">