طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۳۹ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
پیاز 1 عدد (خرد شده)
سیر 3 حبه (خرد شده)
مرغ 450 گرم (چرخ کرده)
فلفل سبز 115 گرم (فلفل ملایم، خرد شده)
زیره 1 قاشق غذاخوری
پونه 1 قاشق غذاخوری (خشک شده)
دارچین 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سفید به مقدار لازم
کنسرو لوبیا 3 عدد (لوبیا سفید - در مجموع 425 گرم)
آب مرغ 3 فنجان
خامه ترش 450 گرم (کم چرب)
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ، پیاز، سیر و مرغ را با روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا مرغ کاملا بپزد.
زیره، پونه، دارچین، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا ترکیب شوند و با 2/3 لوبیا و آب مرغ مخلوط کنید.
1/3 لوبیا را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آن ها را له کنید و با سوپ مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و با خامه ترش مخلوط کنید تا درون سوپ داغ حل شود.