دستور پخت سوپ جو با قارچ
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۵۷ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 3 نفر
جو نصف لیوان (بلغور)
هویج 4 عدد (رنده شده)
شیر 2 لیوان (پرچرب)
آب مرغ 2 لیوان
پیاز 1 عدد
قارچ 5 عدد
کره 50 گرم
آرد 1 استکان
مرزه 1 قاشق غذاخوری (خشک)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
هم سوپ جو و هم سوپ قارچ طرفداران بسیار زیادی دارند و به علت لذیذ بودن معمولا زیاد مورد استفاده قرار میگیرند سوپ جو با قارچ ترکیب بسیار خوشمزه و جدیدی است که از نظر طعم واقعا عالی است!
طرز تهیه:
ابتدا در ظرف مناسب مقداری کره را آب کنید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی زردچوبه و زعفران به آن اضافه کرده و جو شسته شده و آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.آرد را با مقداری اب جوش حل کنید و آن را با قارچ خرد شده ، هویج رنده شده ، شیر ، آب مرغ ، مرزه و دو لیوان آب مخلوط کنید تا یکدست باشند و آنها را به جو اضافه کنید و اجازه دهید سوپ شما خوب بپزد.اجازه دهید سوپ شما خوب لعاب بیندازد و آن را برای سرو آماده کنید.
نکات:
1) سوپ جو هرچه بجوشد خوشمزه تر میشود سعی کنید زمان لازم برای پختن طی شود.
2) جو معمولا خیلی سریع ته میگیرد به این خاطر اجازه دهید مواد روی شعله ملایم بپزد و تا حد ممکن آنها را زود به زود هم بزنید.
3) میتوانید مقدار شیر را بیشتر کنید و در عوض آب را از مواد اضافه شده به جو حذف کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.
4) استفاده از خامه در تزیین و حتی خود غذا آن را خوشمزه میکند.
نوش جان