آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ لوبیا سیاه

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۱۲ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

گوشت قرمز 5 تکه (5 ورقه فیله نازک - پخته و خرد شده)
پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
سیر 3 حبه (خرد شده)
کنسرو لوبیا 4 عدد (لوبیا سیاه)
آب مرغ 400 گرم
زیره 1 قاشق چای خوری
فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فیله ها را روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه بپزید. سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم تر شود.
لوبیا، آب مرغ، زیره و فلفل شیرین را اضافه کرده و به جوش آورید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آرام به مدت 30 دقیقه بجوشد.
با قاشق یک دوم از مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید. مخلوط را دوباره به تابه برگردانید و با نصف دیگر سوپ مخلوط کنید و هم بزنید و در صورت تمایل با خامه ترش، چیپس تورتیلا یا پنیر سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">