طرز تهیه سوپ لوبیا سیاه
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۱۲ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
گوشت قرمز 5 تکه (5 ورقه فیله نازک - پخته و خرد شده)
پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
سیر 3 حبه (خرد شده)
کنسرو لوبیا 4 عدد (لوبیا سیاه)
آب مرغ 400 گرم
زیره 1 قاشق چای خوری
فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فیله ها را روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه بپزید. سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم تر شود.
لوبیا، آب مرغ، زیره و فلفل شیرین را اضافه کرده و به جوش آورید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آرام به مدت 30 دقیقه بجوشد.
با قاشق یک دوم از مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید. مخلوط را دوباره به تابه برگردانید و با نصف دیگر سوپ مخلوط کنید و هم بزنید و در صورت تمایل با خامه ترش، چیپس تورتیلا یا پنیر سرو نمایید.