دستور پخت سوپ ماهی سالمون
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۰۲ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
ماهی سالمون 225 گرم (ماهی دودی و ورقه شده)
شیر 2 فنجان
آب سبزیجات 2 فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
کرفس 1 عدد (ساقه کرفس خرد شده)
سیب زمینی سیب زمینی 1 عدد (بدون پوست و خرد شده)
سیر 1 حبه (خرد شده)
تره فرنگی 3 عدد (متوسط - خرد شده)
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
خامه 115 گرم (خامه پر چرب)
پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
طرز تهیه:
روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت پایین گرم کنید و بعد تره فرنگی و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه تفت دهید.
سیب زمینی، ساقه کرفس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید آرام به مدت 15 دقیقه بجوشد.
رب گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید سپس ماهی سالمون را اضافه کنید و بگذارید آرام به مدت چند دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با پیازچه روی آن را تزئین کنید.