آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی با گوشت

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۳۵ ب.ظ



 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

کرفس 2 عدد (ساقه کرفس)
روغن کانولا 1 تا 2 قاشق غذاخوری
گوشت گاو 1.360 تا 1.815 کیلوگرم (گوشت بدون استخوان کبابی)
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
هویج 4 عدد
سوپ آماده 1 بسته (سوپ پیاز)

طرز تهیه:

در یک کاسه کوچک، آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
تکه چربی های بزرگ گوشت را بگیرید و داخل ظرف آرد و نمک قرار دهید و بغلتانید.
روغن را داخل یک قابلمه بزرگ داغ کنید و گوشت را روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شود. در صورت نیاز روغن بیشتری اضافه کنید و بعد از داخل روغن بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
هویج و کرفس را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
سوپ را با نصف فنجان آب به آرام پز اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوشت را داخل آرام پز بگذارید و سبزیجات را روی آن قرار دهید و بگذارید به مدت 10 ساعت روی حرارت پایین بپزند.
وقتی گوشت پخت، آن را تکه کنید و چربی های آن را بگیرید و با سوپی که در آرام پز آماده کردید، سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">