طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی با گوشت
پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۳۵ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
کرفس 2 عدد (ساقه کرفس)
روغن کانولا 1 تا 2 قاشق غذاخوری
گوشت گاو 1.360 تا 1.815 کیلوگرم (گوشت بدون استخوان کبابی)
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
هویج 4 عدد
سوپ آماده 1 بسته (سوپ پیاز)
طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک، آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
تکه چربی های بزرگ گوشت را بگیرید و داخل ظرف آرد و نمک قرار دهید و بغلتانید.
روغن را داخل یک قابلمه بزرگ داغ کنید و گوشت را روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شود. در صورت نیاز روغن بیشتری اضافه کنید و بعد از داخل روغن بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
هویج و کرفس را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
سوپ را با نصف فنجان آب به آرام پز اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوشت را داخل آرام پز بگذارید و سبزیجات را روی آن قرار دهید و بگذارید به مدت 10 ساعت روی حرارت پایین بپزند.
وقتی گوشت پخت، آن را تکه کنید و چربی های آن را بگیرید و با سوپی که در آرام پز آماده کردید، سرو نمایید.