آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ لازانیا

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۱۰ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

سوسیس ایتالیایی 450 گرم (برش خرده به تکه های کوچک)
پیاز 1 عدد (بزرگ - خرد شده)
سیر 5 حبه (رنده شده)
پونه 1 قاشق غذاخوری (خشک شده)
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 170 گرم
گوجه فرنگی 425 گرم (خرد شده)
برگ بو 2 عدد
آب مرغ 6 فنجان (یا 6 عدد عصاره مرغ حل شده در 6 فنجان آب)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پاستا 2 فنجان (پاستا روتینی)
پنیر ریکوتا 425 گرم
پنیر موزارلا 2 فنجان (رنده شده)

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، سوسیس، پیاز، سیر، پونه، فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، گوجه خرد شده، برگ بو و آب مرغ را مخلوط کنید و در آرام پز بریزید و بگذارید به مدت 8-9 ساعت روی حرارت ملایم بپزد.
در سی دقیقه آخر پخت، پاستا را اضافه کنید.
زمانی که برای سرو آماده شد، فر را گرم کنید و کاسه سوپ را به مدت 3-5 دقیقه داخل فر قرار دهید و روی آن یک قاشق از پنیر ریکوتا بریزید و پنیر موزارلا را پراکنده کنید تا پنیرها گرم و آب شوند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">