آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی کبابی

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۳۹ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
عصاره سبزیحات 2 و نیم فنجان
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری (فوق بکر)
میخک نصف قاشق چایخوری (آسیاب شده)
شکر قهوه ای 1 قاشق سوپخوری (تیره)
گوجه فرنگی 800 گرم (کنسروی، پوست کنده)
خامه 1/4 فنجان (پر چرب)

طرز تهیه:


1. اگر از گوجه فرنگی کنسروی استفاده می کنید کنسرو را داخل آبکش خالی کنید تا کاملاً آب گوجه ها برود.
2. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (148 درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. روی سینی فر را با فویل بپوشانید.




3. گوجه فرنگی ها را نصف کنید و داخل سینی قرار دهید. در یک کاسه ی کوچک، مقداری نمک، فلفل، شکر قهوه ای و میخک را با هم ترکیب کنید. مخلوط ادویه را روی گوجه فرنگی ها بریزید. چند قطره روغن زیتون هم روی آنها بریزید و 1 ساعت در فر از پیش گرم شده کباب کنید. سپس بگذارید گوجه ها 10 دقیقه بمانند تا خنک شوند.
4. گوجه فرنگی و عصاره سبزیجات را در یک مخلوط کن بزنید تا یکدست شود. سوپ را داخل قابلمه بریزید و حرارت دهید تا کاملاً گرم شود اما نجوشد. از روی شعله بردارید و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و ادویه را تنظیم کنید. بلافاصله سرو کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">