طرز تهیه آبگوشت انگلیسی با ماهی
پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۵۸ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
عصاره ماهی 5 فنجان (یا عصاره مرغ یا آب)
ماهی 1 کیلو و 300 گرم (بدون پوست و استخوان - خرد شده)
خامه 350 گرم (پر چرب)
فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی سیب زمینی 900 گرم (پوست کنده و خرد شده)
نمک به مقدار لازم
پیاز 2 عدد - متوسط (خرد شده)
برگ بو 2 عدد (خشک شده)
آویشن 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
کره 2 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
گوشت قرمز 115 گرم (خرد شده)
طرز تهیه:
یک قابلمه شش لیتری را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن گوشت قرمز را اضافه کنید و یک مقدار از چربی آن به قابلمه اضافه کرده، دمای حرارت را بالا ببرید و گوشت را تفت دهید تا ترد، برشته و طلایی شود.
از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال آنها به یک ظرف کوچک مخصوص فر استفاده کنید. چربی ها را داخل قابلمه کنار بگذارید.
کره، پیاز، آویشن و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید و با قاشق چوبی آنها را به مدت 8 دقیقه تفت دهید تا پیاز ها طلایی شوند.
سیب زمینی و عصاره ماهی یا عصاره مرغ یا آب را اضافه کنید (اگر عصاره به مقدار کافی روی سبزیجات را نپوشاند میتوانید مقدار بیشتری آب اضافه کنید). دما را بالا ببرید و به جوش آورید درب آن را ببندید و سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
اگر مایع به اندازه کافی غلیظ نشد مقداری از سیب زمینی را له کنید تا از خودش نشاسته پس دهد و مایع غلیظ شود. دمای گاز را پایین بیاورید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سپس فیله های ماهی را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.
آبگوشت را خیلی آرام با خامه مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
اگر نمیخواهید برای همان روز غذا را سرو کنید، بگذارید مایع کمی خنک شود و بعد آن را داخل یخچال قرار دهید و روی آن را ببندید تا کاملا خنک شود ولی اگر میخواهید همان روز سرو کنید بگذارید به مدت یک ساعت در دمای اتاق بماند تا طعم مواد به خورد هم برود.
زمانی که آبگوشت برای سرو کردن آماده شد، آن را روی حرارت ملایم دوباره گرم کنید و آرام بجوشانید. ظرف حاوی گوشت قرمز را داخل فر قرار دهید و با دمای 95 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) به مدت 5 دقیقه گرم کنید.
از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال دادن ماهی ها، پیاز و سیب زمینی استفاده کنید. آنها را در مرکز ظرف بزرگ سوپ قرار دهید و آبگوشت خامه ای را دو تا دور آن بریزید و گوشت قرمز را روی آن پراکنده کنید. در آخر با جعفری و پیازچه آن را تزئین کنید.