طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۲۳ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
پنیر فتا به مقدار لازم (خرد شده)
پیازچه به مقدار لازم (خرد شده)
گشنیز به مقدار لازم (خرد شده)
آب مرغ 1.5 فنجان (کم نمک)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 425 گرم (خرد شده)
کنسرو لوبیا 2 عدد
فلفل سبز 1 قاشق چای خوری (خرد شده با هسته)
زیره سبز 2 قاشق چای خوری
هویج 1 عدد (خرد شده)
سیر سیر 4 حبه (خرد شده)
پیاز پیاز 1 عدد (خرد شده)
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز، هویج و سیر را به آن اضافه کنید. سپس به مدت 6 دقیقه تفت دهید تا اینکه سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. بعد با زیره و فلفل سبز مخلوط کنید.
حالا لوبیا، گوجه به همراه آب گوجه و آب مرغ را اضافه کنید و سوپ را به جوش آورید. بعد حرارات را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا هویج ها نرم شوند.
سه فنجان از مخلوط آب سوپ و سبزیجات را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و له کرده، دوباره به سوپ برگردانید و سوپ را به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا اینکه غلیظ شود و بعد نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
سوپ را داخل یک کاسه بریزید و روی آن گشنیز، پیازچه و پنیر فتا را پراکنده کنید.