روش پخت سوپ قارچ
پنجشنبه, ۱۳ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۱۴ ب.ظ
مواد لازم :
قارچ | 1 کیلو |
تخم مرغ | 3 عدد |
خامه | 100گرم |
فلفل دلمه ای سبز | 1 عدد |
آرد | 2 قاشق سوپخوری |
آب گوشت یا آب مرغ | 5 لیوان |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
طرز تهیه :
قارچ و فلفل دلمه ای سبز را خرد کنید و در روغن تفت دهید . همانطور که روی حرارت است، آب گوشت یا آب مرغ را روی آن بریزید و آرد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید. سپس به سوپ اضافه کنید. کمی نمک و فلفل و آب لیمو را خوب بزنید و داخل سوپ بریزید. کمی سوپ را هم بزنید و از روی حرارت بردارید. سوپ را داخل ظرفی بریزید و آن را با خامه و مقداری جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.