آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه آش گوجه سبز

سه شنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۳۶ ب.ظ


آش گوجه ‌سبز

حالا که فصل وفور گوجه‌ سبز است، اگر با طعم ترش، میانه خوبی دارید و گوجه‌ سبز هم از جمله میوه‌‌ های مورد علاقه شما است، علاوه بر خوردن آن به صورت خام، فرصت را غنیمت شمرده و برای مزه ‌دار کردن غذاهای مختلف، از طعم ترش آن استفاده کنید.

آش گوجه ‌سبز، یکی از خوشمزه ‌ترین غذاهای فصلی است و حتما با ذائقه شما هماهنگ است.

مواد لازم:

گوجه‌ سبز  : 750 گرم

گوشت چرخ‌ کرده : 300 گرم

سبزی آش :  یک کیلوگرم

بلغور گندم  : 2 پیمانه

لوبیا قرمز  :یک پیمانه

عدس : یک پیمانه

نعنا خشک : 3 قاشق سوپ‌خوری سرخالی

پیاز : نیم کیلوگرم

 نمک  : به اندازه کافی

فلفل : یک قاشق چای‌خوری سرخالی

روغن مایع  : به میزان لازم

 

روش تهیه:

* ابتدا لوبیا قرمز را در یک کاسه آب بریزید و بگذارید حدود 24ساعت خیس بخورد.

* بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یک‌ ساعت خیس کنید.

* در این فاصله، یکی از پیازها را پوست بکنید و پس از خرد کردن، در تابه ‌ای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا کمی‌ سرخ شود.

* سپس گوشت چرخ‌ کرده را با کمی نمک و فلفل، به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.

* در تابه را بگذارید تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد.

* در این فاصله زمانی، بقیه پیازها را پوست کنده  به صورت خلالی خرد کنید.

* یک قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید و روی شعله اجاق ‌گاز قرار دهید.

* پیازهای خلالی ‌شده را داخل روغن سرخ کنید و بعد یک قاشق از نعنای خشک را نیز در روغن تفت دهید. البته پیش از آن، کمی از پیاز داغ را برای تزیین روی آش بردارید.

* حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید نیم‌ پز شود.

* پس از آن، عدس و بلغور را اضافه کرده و صبر کنید تا این حبوبات هم نیم‌ پز شوند.

* در فاصله زمانی لازم برای پخت حبوبات، سبزی را پاک کنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید.

* بعد از اینکه همه حبوبات نیم ‌پز شدند، سبزی را همراه دو لیوان آب جوشیده به غذا اضافه کنید.

* گوجه ‌سبزها را بشویید.

* بعد از این که سبزی آش پخت، گوجه‌ سبزها را همراه با گوشت چرخ‌ کرده ی سرخ شده به آش اضافه کنید. در این مرحله، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد.

* در پایان در تابه کوچکی مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

* سپس 2 قاشق باقیمانده نعنا خشک را در آن تفت دهید.

* حالا روی آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

نکات: 

1- شما می ‌توانید به جای استفاده از گوشت چرخ‌ کرده ی سرخ شده، در گوشت چرخ‌ کرده خام، یک عدد پیاز بزرگ رنده کنید و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، مخلوط گوشتی را به صورت کوفته ‌های ریز درآورید و در روغن سرخ کنید. در پایان مقداری از کوفته ‌ریزه‌ها را داخل آش ریخته و بقیه را برای تزیین روی آن استفاده کنید.

 

2- شما می ‌توانید به جای ریختن همه گوجه‌ سبزها در آش، مقداری از آن ها را جدا بپزید و با قاشق له و هسته ‌شان را جدا کنید. سپس از صافی عبور دهید و به آش اضافه کنید. بقیه را هم به صورت درسته به آش اضافه کنید.

 

3- در صورتی که دیگر افراد خانواده، آش را به اندازه شما ترش دوست ندارند، مقداری برای خودتان بردارید و به بقیه ی آش، یک یا 2 قاشق سوپ‌خوری شکر اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">