روش پخت سوپ برنج
مواد اولیه:
برنج یک پیمانه
سینه یا ران مرغ یک تکه
ماست یک و نیم پیمانه
زرده تخممرغ یک عدد
نعنا داغ و پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
آرد یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز دو قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
* نیمی از پیازداغ، برنج و مرغ را در مقداری کره تفت داده، بعد دو لیوان آب اضافه میکنیم و میگذاریم تا برنج و مرغ بپزد.
* پس از این که مواد پخته شد، مرغ را از ظرف خارج کرده و کاملاً میکوبیم و دوباره به برنج اضافه میکنیم.
* ماست را به همراه نصف پیمانه آب هم میزنیم تا یکدست شود.
* سپس داخل سوپ میریزیم و به صورت مداوم این مخلوط را هم میزنیم تا ماست نبندد.
* آرد را در باقی مانده کره تفت داده و به سوپ اضافه میکنیم تا قوام بگیرد.
* بقیه پیاز و نعنا داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ میافزاییم.
* فلفل قرمز را در کره کمی تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
* در پنج دقیقه آخر پخت سوپ زرده تخممرغ را هم زده و به سوپ اضافه میکنیم.
* در هنگام سرو، فلفل قرمز تفت داده شده را روی سوپ میریزیم.