آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد سالسای کرن بری

جمعه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۳، ۰۶:۲۴ ب.ظ

سالاد سالسای کرن بری


 
آماده سازی: 15 دقیقه


مواد اولیه :


کرن بری: 340 گرم (خرد شده)
گلابی :1 فنجان (خرد شده، یا سیب)
فلفل دلمه ای: 1/2 فنجان (خرد شده)
عسل: 1/4 فنجان
فلفل سرانو: 1 عدد (خرد شده)
شکر :1/2 فنجان
پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری (رنده شده)
آب پرتقال :2 قاشق غذاخوری
روغن کانولا :1 قاشق غذاخوری
نمک :1/16 قاشق چای خوری


طرز تهیه:

فلفل سرانو را خوب ریز کنید.
تمام ترکیبات قید شده را به اضافه فلفل داخل دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">