آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




یک سالاد لذیذ با توت فرنگی و گوشت

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۶:۴۹ ب.ظ


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
گوشت بیکن 5 برش ضخیم (پخته و برشته شده، خرد شده)
کاهو پیچ 1 دسته 450 گرمی (پاک شده و مغز گرفته، به شکل حلقه های با ضخامت 2 سانتی متر برش خورده)
توت فرنگی 170 گرم - 9 عدد (پوست گرفته و برش خورده)
پیاز قرمز 1/4 پیاز (برش های باریک)

سس سرکه و بلوچیز تند :

پنیر بلوچیز نصف فنجان - 55 گرم (خرد شده)
سیر نصف قاشق چایخوری - نصف حبه (ریز خرد شده)
شکر طبق ذائقه
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)
سرکه سیب 3 قاشق سوپخوری (یا سرکه انگور)
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

این سالاد توت فرنگی که به خاطر کاهوی پیچ حسابی ترد است، برای شام یا پیش غذا فوق العاده است. سعی کنید پروتئین بیشتری مانند میگو یا مرغ گریل شده به آن اضافه کنید. سس سرکه به شدت مقوی و مزه دار است. اگر طرفدار سس سرکه ی تند نیستید روی سالاد سس بلوچیز معمولی بریزید.

طرز تهیه:


1. کاهو را به شکل گرد گرد کف بشقاب ها قرار دهید یا همه ی برش ها را در یک دیس بزرگ بچینید. روی آن بیکن خرد شده، توت فرنگی و برش های پیاز قرار دهید.
2. سس سرکه را آماده کنید: در یک کاسه ی متوسط با استفاده از چنگال، بلوچیز، سیر و شکر را له کنید و با سرکه ی سیب مخلوط کنید تا بلوچیز داخل سرکه حل شود. لازم نیست آنقدر له کنید که کاملاً یکدست شود. مشکلی نیست اگر کمی خرده ی پنیر باقی بماند.
3. روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه ای شود. با تغییر اندازه ی شکر و نمک و فلفل مزه ی سس را طبق ذائقه تنظیم کنید.




4. سس را روی سالاد چیده شده بریزید. اگر بلوچیز باقی ماند ضرری ندارد چند تکه روی سالاد بریزید.

نکات مهم:


در مورد بیکن، ما دوست داریم آن را در فر بپزیم. اگر توری خنک کننده ی فلزی دارید آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را داخل سینی فر قرار دهید. تکه های بیکن را روی توری بچینید. بکین را در دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا برشته شود. اگر توری خنک کننده ای ندارید که داخل سینی فر جا شود، تکه های بیکن را مستقیماً روی سینی فر قرار دهید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">