طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی و پنیر
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۶:۳۴ ب.ظ
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
سیب زمینی 450 گرم
لوبیا سبز 450 گرم - 4 فنجان (دم ها زده شده و به شکل قطعات 2/5 سانتی متری خرد شده)
زیتون کالاماتا نصف فنجان - 80 گرم (بدون هسته، نصف شده)
پیازچه 1 قاشق سوپخوری (ریز خرد شده)
جعفری 1 قاشق سوپخوری (ریز خرد شده)
سرکه 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
خردل 2 قاشق چایخوری (دیجون)
آب لیمو 2 قاشق چایخوری
پنیر فتا 60 گرم
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه
زیتون کالاماتا و سس سرکه و پنیر فتا به این سالاد سیب زمینی طعم زیادی می دهند. سس سرکه که از سرکه ی انگور و کمی آب لیمو درست شده واقعاً سیب زمینی ها را درخشان می کند.
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه روی سیب زمینی ها را با 5 سانتی متر آب بپوشانید. به ازای هر لیتر آب 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. آب را جوش بیاورید سپس شعله را کم کنید تا آهسته غل بزند. 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که به راحتی بتوان چنگال را درون سیب زمینی ها فرو کرد بپزید.
2. زمانی که سیب زمینی ها می پزند، یک کاسه ی آب و یخ آماده کنید. سیب زمینی ها را داخل آب و یخ قرار دهید. سپس سیب زمینی ها را به شکل حلقه هایی به قطر 1 سانتی متر برش دهید.
3. آبی را که سیب زمینی ها در آن پخته بودند به جوش بیاورید و لوبیا سبز را داخل آن بریزید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که سبز روشن و نرم و ترد شوند بپزید. یک کاسه ی آب و یخ دیگر درست کنید و لوبیا سبز ها را داخل آن بریزید.
4. سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، پیازچه و جعفری را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
5. سرکه، روغن زیتون، خردل و لیموترش را با هم بزنید تا خامه ای شوند. پنیر فتا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا همه ی آن به سس آغشته شود.
6. 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. دوباره هم بزنید. در صورت نیاز باز هم نمک و فلفل اضافه کنید و سپس سرو کنید.