آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد ماکارونی و با سبزیجات گریل شده

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۶:۵۷ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)
نمک طبق ذائقه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پاستا 340 گرم (فوسیلی یا پنه)
فلفل دلمه ای 2 عدد (دانه ها گرفته شده و به چهار قسمت تقسیم شده)
پیاز قرمز 1 عدد (به شکل حلقه هایی با قطر نیم سانتی متر)
کدو سبز 2 عدد متوسط (به شکل خلال هایی با قطر نیم سانتی متر)

سس لیمو و ریحان :

عسل 1 قاشق چایخوری (طبق ذائقه اضافه کنید)
برگ ریحان 2/3 فنجان
خردل 1 قاشق سوپخوری (دیجون)
پوست لیمو ترش 2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 1/3 فنجان - 80 میلی لیتر
روغن زیتون 1/3 فنجان - 80 میلی لیتر (در صورت لزوم اضافه کنید)
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

سبزیجات کمی ادویه دار شده آنقدر گریل می شوند که هنوز ترد باشند اما لبه هایشان برشته شود و سپس با پاستای فنری و سس لیمو و ریحان مخلوط می شوند. این یک غذای تابستانی عالی است. گرم یا در دمای اتاق نوش جان کنید.

چیزی که باید بدانید:

این سالاد را می توان از 8 ساعت قبل درست کرد. فقط لازم است در آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. سپس قبل از سرو کردن بگذارید به دمای اتاق برگردد یا گرم کنید. سالاد هر چه بیشتر بماند، رنگ سبز روشن ریحان بیشتر از بین می رود. با اینحال باز هم لذیذ خواهد بود.

تجهیزات ویژه:


تابه ی گریل یا باربکیو یا کباب پز.

طرز تهیه:


1. یک ظرف بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید و سپس پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و بگذارید آبش برود.

2. سبزیجات را آماده کنید:

یک تابه ی گریل را روی شعله ی متوسط داغ کنید یا باربکیوی مخصوص فضای باز را با دمای متوسط گرم کنید.




3. سبزیجات را با 2 قاشق سوپخوری روغن مخلوط کنید و سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید. سبزیجات را گریل کنید. گاهی برگردانید تا کاملاً پخته شوند و لبه هایشان شروع به قهوه ای شدن کند. این کار 8 تا 10 دقیقه طول می کشد. سبزیجات را به شکل قطعات 1 سانتی متری خرد کنید. اگر از تابه ی گریل استفاده می کنید ممکن است لازم باشد سبزیجات را دسته دسته گریل کنید.




4. سس لیمو و ریحان را آماده کنید:

ریحان، خردل، عسل، پوست لیمو و آب لیمو را در یک غذا ساز یا مخلوط کن مخلوط کنید و در مواقع لازم مواد چسبیده به بدنه ی کاسه را به داخل آن بریزید. در حالی که دستگاه روشن است، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند. اگر سس خیلی غلیظ بود 1 تا 2 قاشق ذیگر روغن زیتون اضافه کنید. سس را طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
5. پاستای پخته و آبکشی شده را با سبزیجات گریل شده در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. آنقدر سس اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. طبق ذادقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.





نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">